AJANKOHTAISTA

Ei uutisia.

Sähköiset palvelut

Sähköposti

Lahden kaupungin kouluissa tarjotaan kaikille oppilaille opettajille ja henkilöstölle mahdollisuus saada oma sähköpostiosoite. Osoitteiden saamisessa avustavat luokanopettajat ja luokanvalvojat sekä koulujen henkilöstön osalta kunkin koulun atk-yhteyshenkilöt.

Wilma

Wilma on kodin ja koulun sähköiseen viestintään suunniteltu työkalu. Luokanopettajat tai luokanvalvojat antavat vanhemmille tunnukset sovitun käytännön mukaisesti. Tunnuksiin tai Wilman toimintoihin liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteys ao. luokanopettajaan, luokanvalvojaan, koulun koulusihteeriin tai rehtoriin. Lahden kouluissa ongelmatilanteissa ota yhteys koulun rehtoriin.

Lomakkeet

Lahden kaupungissa on valmiit sähköiset lomakepohjat koottu samaan paikkaan. Lomakkeet ovat pääsääntöisesti sähköisesti täytettäviä ja lomakkeen voi täyttää näytöllä ja tulostaa.

Mediakeskus

Lahdessa on aloitettu viime vuonna 2009 opetusmateriaalin kokoaminen omana kehittämishankkeena, jossa mm. opetusverkon kautta oppilailla ja opettajilla on mahdollisuus saada sähköisestä oppimateriaalia käyttöönsä mediakeskuksen kautta. Materiaalia ei voi ladata kotikoneille vaan se on saatavissa vain opetusverkkoon kytketylle työasemalle. Vain opetusohjelmia voi tällä hetkellä käyttää kotikoneilla.